Konttivarustelut

Teemme tarpeidenne mukaiset konttien varustelu- ja muutostyöt

Teemme tarpeidenne mukaiset varustelu- ja muutostyöt. Esimerkiksi vaihtolavakiskoitukset, koukkulaitteet, lukkokotelot, hyllyt, lisäovet, sähköistykset, maalaukset ym.

Kontteja voidaan varustella ja modifioida monipuolisesti mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Yleisimpiä muutos- ja varustelutöitä ovat vaihtolavakiskotukset, maalaukset, sähköistykset, lisäovet, hyllyt ja eristykset.

Varusteltuja kontteja voidaan käyttää erilaisissa kohteissa, kuten esimerkiksi rakennustyömailla työkalu- tai työmaakontteina, tapahtumissa kahvila- tai baarikontteina, taukotila- tai toimistokontteina sekä varastoina. Lisäksi pakkaskontit toimivat loistavasti elintarvikkeiden säilytyksessä. Kestävät, varustellut kontit ovat yleisiä etenkin työmailla. Työkalukontissa kaikki työkalut ja työkoneet pysyvät varmassa tallessa lukkojen takana. Taukotila- ja toimistokontteihin saadaan mukavuutta eristyksillä, ikkunoilla, sähköistyksellä ja valaistuksella.

Projektin päättyessä kontit voidaan siirtää kätevästi työkalut sisällään uudelle työmaalle. Kontteihin on mahdollista maalata tai teipata haluamanne logo. Ympäri maailmaa liikkuvien konttien maalaus ja teippaus onkin kätevä tapa mainostaa.

Lukkokotelo

Murtosuoja kontin pariovien väliin.
160€ + 24% alv.

Vaihtolavakiskot

Kiskot, vaijeriveto molemmista suunnista

750€ + 24% alv.

Kiskot, vaijeriveto molemmista suunnista

750€ + 24% alv.

Lisäkäyntiovi

Teräsovi 9 x 21 asennettuna

1290€ + 24% alv.

Vaihtolavakiskot

Teippaukset haluamallanne logolla, esimerkiksi yrityksen tai brändin logolla.